Αμάλ - Κλούνεϊ: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη [photos]

11.01.2017
Βροχή τα αμφιλεγόμενα δημοσιεύματα της περασμένη χρονιάς, που ήθελαν το ζευγάρι Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ να βλέπουν ειδικούς γονιμότητας, να παίρνουν διαζύγιο, να τσακώνονται για την πολιτική και να περιμένουν... δίδυμα. Μάλλον αυτή η τελευταία είδηση είναι αλήθεια!

Τα ζευγάρι σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ «The White Helmets» του Netflix με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Η προσοχή όλων έπεσε πάνω στην ... κοιλιά της Αμάλ, η οποία επέλεξε ένα floral φόρεμα, με το οποίο θα μπορούσε και κάποιος να την πει... έγκυο!

Σε προηγούμενο δημοσίευμά της, η Daily Star του Λιβάνου επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της δικηγόρου, για να δημοσιεύσει την είδηση ότι κυοφορεί δίδυμα, τα οποία πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον προσεχή Μάρτιο.

Ιδού οι φωτογραφίες από το πρακτορείο GETTY, όπως αναναδημοσιεύτηκαν στο Instagram:

Наша любимая парочка Джордж и Амаль Клуни 😍😍😍 #georgeclooney #amalclooney

A photo posted by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on

Джордж и Амаль Клуни вопреки слухам о разводе- вместе. Вчера вечером пара посетила премьеру фильма о Сирии The White Helmets London's Bvlgari hotel. ✔А вот по информации издания Daily Star, 38-летняя Амаль беременна двойней и родит наследников 55-летнему Джорджу уже через два месяца. Радостную новость подтвердил ливанский друг семьи, но теперь мир ждет сообщения от самой звездной пары или хотя бы их официальны представителей. ⭐🎥✔#georgeclooney #amalclooney #блогопись#celebrity#celebritygossip#fashion#celebnews#hollywood#showbiz#шоубизнес#gossip#знаменитости#новостизвезд#новостидня#сплетни#светскаяхроника#новостиголливуда#гламур#glamour#fashion#spletnik#латвия#instastyle#инстамама#womanslook#latvija#style#bestoftheweek#bestoftheday#picoftheday

A photo posted by CelebritynewsНовостизвезд (@gossipdidi) on