Χείμαρρος η Μίνα Αρναούτη: "Ζώα, αυτός οδηγούσε. Θα με αποζημιώσετε"

11.01.2017
11 μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή και η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά ανοίγει διαρκώς άλλα μέτωπα.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των εκθέσεων ιατροδικαστών που ενεργούν εκ μέρους της οικογένειας Παντελίδη που υποστηρίζουν ότι ο Παντελής κατά τη στιγμή του τραυματισμού του από τη μεταλλική μπάρα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα, ωστόσο, ότι δεν ήταν ο οδηγός.

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo υποστηρίζει ότι η οικογένεια Παντελίδη ετοιμάζεται να υποβάλει μήνυση εναντίον της Φρόσως Κυριάκου -μίας εκ των γυναικών που ήταν στο αμάξι μαζί με τον Παντελή εκείνο το βράδυ- για ανθρωποκτονία από αμέλεια αφού φέρεται να έχει πλέον στα χέρια της σημαντικά στοιχεία.

Η έκταση που πήρε το όλο θέμα φαίνεται ότι έκανε έξαλλη τη δεύτερη γυναίκα της μοιραίας νύχτας. Η Μίνα Αρανούτη δεν άντεξε άλλο και από τη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο ξέσπασε σχετικά μέσω social media.

"Η υπομονή έχει και όρια. Πληρώνετε δικούς σας ανθρώπους και σας λένε αυτό που θέλετε να πουν. Απλά τα πράγματα. Και λίγα σας λέω. Δεν θα καταφέρετε τίποτα ο δημοσιογράφος ξέρει απλά ότι πουλάει το θέμα και ζει από αυτό ένα χρόνο τώρα. Άλλωστε το λέει παντού ότι 'πουλάει'!
Αντί να βγω να φωνάζω εγώ έχετε και στόμα και μιλάτε! Ζώα! ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε! Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς"

Υπήρχε και δεύτερο ποστάρισμα

"Αγαπητέ πάμφτωχε επιχειρηματία τις ίου μήπως θες να δείξω και τις δικές σου χυλόπιτες; Μήπως θες; όσο ψεύτικη είναι η κατάθεσή σου άλλο τόσο ψεύτικος είναι και ο διάλογος που δημοσίευσες. Ενώ εγώ έχω γραπτούς διαλόγους και των δύο. Με βγάλατε και βίζιτα μήπως και χτυπήσετε την προσωπικότητά μου και με παρακαλάγατε και εσύ και ο άλλος... Και απλά σας ακύρωνα συνέχεια! Δεχτείτε το!"

Και τρίτο... Πολύ δεικτικό!!!

"Εχω κανει φακελο στο κινητο μου "οδηγοι 2017"
Σε καθε αμαξι που μπαινω φωτογραφιζω τον οδηγο ... δεν την ξαναπαταω!"