Νάταλι Πόρτμαν: Αποκάλυψη-βόμβα για τον Άστον Κούτσερ [vds]

11.01.2017
Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της ενώ έχει ήδη ένα βραβαίο Όσκαρ στο ενεργητικό της για την ερμηνεία της στην ταινία "Μαύρος Κύκνος".

Πολύς ντόρος γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ σχετικά με το χάσμα που εντοπίζεται στις αμοιβές των ηθοποιών ανάλογα με το φύλο τους. Οι άντρες παίρνουν περισσότερα χρήματα και οι γυναίκες έχουν "εξεγερθεί" ζητώντας το δίκιο τους.

Σε αυτό το μήκος κύμματος και η -έγκυος αυτό τον καιρό- Νάταλι Πόρτμαν, η οποία μιλώντας στο Marie Claire UK αποκάλυψε ότι το 2011, ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "No strings attached" πήρε τρεις φορές περισσότερα χρήματα από εκείνη.

"Ο Άστον Κούτσερ πληρώθηκε τρεις φορές όσα πληρώθηκα εγώ στο No Strings Attached. Το ήξερα και το δέχτηκα γιατί υπάρχει αυτό το θέμα με τις ΄'ατάκες' στο Χόλιγουντ. Οι δικές του ήταν τρεις φορές περισσότερες από τις δικές μου στην ταινία, άρα θα έπρεπε να πάρει τρεις φορές περισσότερα χρήματα. Δεν τσαντίστηκα όσο θα έπρεπε τότε. Εννοώ, ότι πληρωνόμαστε καλά, οπότε θα ήταν αστείο να παραπονεθώ όμως η διαφορά είναι τρελή. Σε σύγκριση με τους άντρες, στα περισσότερα επαγγέλματα, οι γυναίκες βγάζουν 80 σεντς για κάθε δολάριο του άντρα. Στο Χόλιγουντ βγάζουμε 30 σεντ στο δολάριο".

Ιδού λοιπόν οι αδικίες στο Χόλιγουντ. Και με την ευκαιρία ας θυμηθούμε αυτή τη ρομαντική κομεντι