Ο Αντώνης Ρέμος απαντά: Θα κατεβεί υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία;

10.01.2017
Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και αυτή η συνάντηση ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν φήμες πως ο δημοφιλής τραγουδιστής πολιτεύεται.

Ο Ρέμος φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με επίσημη ανακοίνωσή του να εξηγήσει τους λόγους της συνάντησής του:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».