Ομερτά Τζολί - Πιτ: Γιατί «σφραγίστηκαν» οι λεπτομέρειες του διαζυγίου!

10.01.2017
Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το διασημότερο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, συμφώνησαν ώστε οι λεπτομέρειες του διαζυγίου τους να μην γίνουν γνωστές, μετέδωσαν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε κοινή ανακοίνωσή του, την οποία επικαλείται το CNN, το πρώην ζευγάρι αναφέρει ότι "υπέγραψε συμφωνίες προκειμένου όλα τα δικαστικά έγγραφα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται να παραμείνουν απόρρητες για να διαφυλαχτεί η ιδιωτική ζωή των παιδιών του και της οικογένειας και ανέθεσε σε ιδιωτικό δικαστή να λάβει οποιαδήποτε αναγκαία απόφαση καθώς και να διευκολύνει την ταχεία επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν".

"Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργήσουν από κοινού" για να συμβάλουν "σε μια καλή συνεννόηση", διευκρινίζει η ανακοίνωση. Από τότε που η Τζολί ζήτησε διαζύγιο τον Σεπτέμβριο, τα δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ ενεπλάκησαν σε μια ιδιαίτερα προβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαμάχη με επίκεντρο το θέμα της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Τα 12 πιο επεισοδιακά διαζύγια με επιμέλειες παιδιών & δικαστήρια [photos]

Τον Δεκέμβριο, ο 53χρονος Πιτ κατηγόρησε την 41 ετών ηθοποιό ότι εκθέτει την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους και ζήτησε από δικαστή να απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών που αφορούν τους τρεις γιούς και τις τρεις κόρες τους.

Έπειτα από συμφωνία που επήλθε ύστερα από φιλικό διακανονισμό με τη μεσολάβηση των κοινωνικών υπηρεσιών, η Τζολί, που είναι επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης, έχει επί του παρόντος την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και κατοικεί μαζί τους σε σπίτι που νοίκιασε στο Λος Άντζελες. Ο Πιτ έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τα παιδιά και τις επισκέψεις επιβλέπει ψυχοθεραπευτής.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι από το 2004 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία. Ο Τύπος τους ονόμασε "Brangelina", καθώς το γοητευτικό ζευγάρι μονοπωλούσε τα πρωτοσέλιδα λόγω της ωραίας εμφάνισής του, των πετυχημένων ταινιών του και της ακτιβιστικής του δράσης. Η Τζολί, που θέλει να χωρίσει επικαλούμενη "αγεφύρωτες διαφορές", ζήτησε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών, ενώ ο Πιτ διεκδικεί και εκείνος μερίδιο στην κηδεμονία τους.

Διαβάστε ακόμη: 20+1 celebrities σε σχέσεις βίας: Ξύλο, δικηγόροι και διατροφές [photos]

Τον Νοέμβριο, το FBI και οι υπηρεσίες του Λος Άντζελες για την προστασία του παιδιού απάλλαξαν τον Πιτ από κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να συμπεριφέρθηκε βίαια σε ένα από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού.

Πηγή ΑΠΕ