Παρίσι: Ο σοφέρ της Καρντάσιαν ανάμεσα στους ληστές - 72χρονος ο εγκέφαλος! [photos]

10.01.2017
Από όλα τα στοιχεία και τους 17 συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται ότι πήραν μέρος στην ένοπλη ληστεία κατά της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, ενισχύεται το σενάριο ότι η κλοπή ήταν οργανωμένη από ανθρώπους που γνώριζαν καλά το διάσημο ζευγάρι.

Σε 17 συλλήψεις υπόπτων για τη ληστεία σε βάρος της Kim Kardashian πριν από τρεις μήνες στο Παρίσι προχώρησε τη Δευτέρα 9/1 η γαλλική αστυνομία. Η ληστεία, αξίας περίπου εκατομμύρια 10 εκατ. ευρώ ήταν η μεγαλύτερη κλοπή κοσμημάτων που έχει συμβεί -τα τελευταία 20 χρόνια- επί γαλλικού εδάφους της Γαλλίας και αφορά σε ιδιώτη. Η αστυνομία είχε υπολογίσει τότε την αξία των κλοπιμαίων που άρπαξαν οι μασκοφόροι ληστές σε περίπου 9 εκατ. ευρώ.
Ανάμεσά τους το περίφημο δακτυλίδι που η ίδια διαφήμιζε μέσω social media:

💎💎💎

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Ανάμεσα στους συλληφθένετες και ο 27χρονος σοφέρ της Κιμ Καρντάσιαν που σύμφωνα με την αστυνομία γνώριζε το πρόγραμμά της και όλες της τις κινήσεις.

Οι κατηγορούμενοι ηλικίας 23- 72 ετών είναι ύποπτοι ότι συμμετείχαν στην κλοπή των κοσμημάτων στο Παρίσι. Σύμφωνα με την αστυνομία ο αρχηγός της σπείρας είναι ένας 72χρονος, ο οποίος επίσης γνώριζε την Κιμ και την οικογένειά της - ενώ στη σπείρα υπήρχαν και τρεις γυναίκες.

Οι ύποπτοι μπορεί να κρατηθούν έως 96 ώρες στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για "ένοπλη ληστεία από συμμορία", "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "κράτηση" του θύματος. Κατά πληροφορίες η αστυνομία έφτασε στα 17 αυτά άτομα μετά από δείγματα DNA που βρήκε στο ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η ληστεία. Στη σύλληψη φέρεται επίσης να βοήθησε και ο εντοπισμός ενός μενταγιόν που έπεσε από τα χέρια των ληστών.

Το TMZ δημοσίευσε τις φωτογραφίες των υπόπτων: