Καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης για την Κάρι Φίσερ

24.12.2016
Δύσκολες ώρες για την 60χρονη ηθοποιό που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "πριγκίπισας Λέια" στον "Πόλεμο των Άστρων".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου TMZ, η Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και επιβάτες της χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης.

O αδελφός της, Τοντ Φίσερ, δήλωσε στο περιοδικό The Hollywood Reporter ότι η κατάστασή της έχει πλέον σταθεροποιηθεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το προσωπικό που παρείχε τη βοήθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης χρειάστηκε 15 λεπτά μέχρι να επανέλθουν οι καρδιακοί παλμοί της ηθοποιού, η οποία τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της καρδιακής λειτουργίας στο Ιατρικό Κέντρο UCLA.

H ηθοποιός 'Αννα Ακάνα έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι ταξίδευε στο ίδιο αεροσκάφος: «Η Κάρι Φίσερ σταμάτησε να αναπνέει μέσα στο αεροσκάφος με τον οποίο επιστρέφαμε στη χώρα μας. Ελπίζω ότι θα συνέλθει».

«Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό της United Airlines που έσπευσε να τη βοηθήσει όπως και τον γιατρό και τη νοσοκόμα που ήταν μεταξύ των επιβατών οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες».