Άσπα Τσίνα: Ιδού η απάντησή της στα όσα γράφηκαν για τη συνάντησή της με την Ελεάνα Παπαϊωάννου

21.12.2016
14 χρόνια μετά την "ιστορική" τους συνεύρεση στο Fame Story και τους καυγάδες τους που άφησαν εποχή, οι δυο τραγουδίστριες ξαναβρέθηκαν μαζί στη σκηνή -και όχι μόνο.

"Σάλος" στα social media μετά την εμφάνιση της Άσπας Τσίνα στο κέντρο "Γραμμές" όπου τραγουδά η Ελεάνα Παπαϊωάννου και η ίδια ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει δημόσια σε όλους εκείνους που τη "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις σχετικά με το αν επιστρέφει στο τραγούδι.

Η πρώτη της ανάρτηση σχετικά, αφορούσε στο γεγονός. Στο ότι πήγε δηλαδή στο μαγαζί για να δει την Ελεάνα

Και λίγο αργότερα, οι εξηγήσεις

Με αφορμή την αναπαραγωγή του θέματος της συνάντησης μου με την Eleana Papaioannou και προκειμένου να απαντήσω μαζικά στα πάρα πολλά μηνύματα που δέχτηκα στο messenger όπου εκφράζονται απορίες τύπου «γιατί» και «πώς» και «έχεις σκοπό να επιστρέψεις στο τραγούδι μήπως» και άλλα τέτοια: Η ζωή υπήρξε και εξακολουθεί να είναι για μένα ένα υπέροχο σχολείο. Οι σχέσεις μου με όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και ο τρόπος με τον όποιο αυτές εξελίχθηκαν ηχηρά ή αθορυβα στο χρόνο μου δίδαξαν πολλά, μ’ έφεραν πιο κοντά στον βαθύτερο εαυτό μου κι ακόμα έχω να μάθω άλλα τόσα ?Τους είμαι λοιπόν ευγνώμων. Δυο μήνες πριν κλείσω τα 40 και έχοντας ξεκαθαρίσει από καιρό πως η φωνή της ψυχής του καθενός μας είναι ο πιο ειλικρινής και αξιόπιστος σύντροφος και φίλος για τον καθένα μας και έχοντας κατανοήσει πλήρως πως κάθε κύκλος που κλείνεις ξεπληρώνοντας το κάρμα σου σε απελευθερώνει και ανοίγει το δρόμο για νέους κύκλους ν’ ανοίξουν, αποφάσισα να αφεθώ στο ενστικτό μου και να μάθω επιτέλους να το ακολουθώ χωρίς καμία αμφιβολία όπως «μπα, μήπως όχι» και «τι θα γινει αν» και άλλα τέτοια φοβικά χαζά πράγματα που το μόνο που καταφέρνουν πάντα είναι να μας κρατούν πίσω. Ήθελα να τη δω και να την ακούσω και το έκανα όπως ακριβώς είπα. Και είμαι πραγματικά πολύ πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη μ’ αυτό. Πίσω κείμενα δεν υπάρχουν. Για όσους είναι δύσκολο να τα κατανοήσουν αυτά και να το αποδεχτούν, δεν πειράζει, είμαστε διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας και δεν εκπέμπουμε όλοι στα ίδια μήκη κύματος! Τώρα ως προς το αν έχω κάνα σκοπό να επιστρέψω στο τραγούδι που με ρωτούν μερικοί θα πω πολύ απλά το εξής και το εννοώ απολύτως: What’s meant to be will be. Κοινώς και σε ελεύθερη μετάφραση: Αν είναι ποτέ να συμβεί, θα συμβεί. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.. Να είστε καλά.