Φίνου- Ιωαννίδου έκραξαν τη Στεφανίδου: «Απαράδεκτη! Κάνει εκπομπή στα πτώματά μας»

21.12.2016
Τις προηγούμενες ημέρες οι αγαπημένες ηθοποιοί Καίτη Φίνου και Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά έφυγαν με τις χειρότερες εντυπώσεις κι έκραξαν χοντρά την παρουσιάστρια μέσα από την εφημερίδα Freddo:

«H Τατιάνα μας χρησιμοποίησε… Γίναμε ρόμπες και αυτό δεν το δεχόμαστε… Είναι ντροπή για την ιστορία μας και το όνομά μας… Δεν πρόκειται να ξαναπάμε στην εκπομπή της, ούτε πεθαμένες!».

Να σημειώσουμε ότι σκοπός της πρόσκλησης ήταν να μιλήσουν τόσο για τις θεατρικές δουλειές όσο και για τις αμβλώσεις που έκαναν στο παρελθόν, αλλά:

«Η κυρία Στεφανίδου δεν μας σεβάστηκε! Μας άφησε να μιλήσουμε μόλις δύο λεπτά η καθεμία και μετά σχεδόν μας έδιωξε από το στούντιο. Ούτε μια συγγνώμη δεν μας ζήτησε και αυτό είναι που δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ σε εκείνη!».

«Αντί λοιπόν η κ.Στεφανίδου να ζητήσει συγγνώμη τόσο σε εμάς όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που δεν προλάβαμε λόγω έκτακτης επικαιρότητας να δικαιολογήσουμε ούτε γιατί κάναμε τις αμβλώσεις στο παρελθόν, με μια απάθεια τόσο ίδια όσο και οι συνεργάτες της μας έδειξαν την πόρτα της εξόδου!».

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε:

«Αισθάνθηκα τόσο ντροπή για την ιστορία που κουβαλάω, ώστε ορκίστηκα ότι ποτέ δεν θα ξαναβρεθώ στην εκπομπή της. Γίναμε ρεζίλι! Ήταν απαράδεκτο και γελοίο όλο αυτό που γινόταν. Πόσο δύσκολο για εκείνη ήταν να ζητήσει μία συγγνώμη; Είναι απαράδεκτη! Κάνει εκπομπές πάνω στα «πτώματά» μας. Δεν το δέχομαι!«.

Η δε Καίτη Φίνου είπε:

«Πήγαμε εκεί και μας έλεγε πως επειδή δεν έχει χρόνο θα μιλήσουμε για τις αμβλώσεις και καθόλου για το θέατρο! Και στο κοινό βγήκε το νόημα, έτσι ξαφνικά όπως μας έκοψε πως εγώ έκανα μία άμβλωση και η Ιωαννίδου τέσσερις χωρίς καν να δικαιολογήσουμε γιατί έγινε αυτό! Αν πάθω κάτι κακό στην ζωή μου, που δεν το εύχομαι, θα το πω σε όλους τους δημοσιογράφους εκτός την Τατιάνα Στεφανίδου!».