Πλέσσας: Βραδινή έξοδος με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύζυγό του [photos]

28.11.2016
Ο χρόνος δεν υπήρξε εμπόδιο στη σχέση τους. Τι κι αν τους χωρίζουν περίπου τέσσερις δεκαετίες είναι ευτυχισμένοι και γεμάτοι αγάπη ο ένας για τον άλλο. Ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ ομολογούν πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωριστά!

Η Λουκίλα Καρρέρ έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Οι δύο δεκαετίες που ζούμε μαζί με τον Μίμη είναι το ενενήντα οχτώ τοις εκατό της ενήλικης ζωής μου. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Ο Μίμης είναι τα πάντα για μένα. Είναι ο καλύτερός μου φίλος, ο άνθρωπός μου, ο πατέρας του παιδιού μου και ο απόλυτος συνεργάτης».

Διαβάστε ακόμη: 26 Έλληνες και ξένοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 60 [photos]

Αναφορικά με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας στη σχέση τους, η Λ. Καρρέρ είχε δηλώσει: «Τη διαφορά ηλικίας δεν την ένιωσα ποτέ και αν σήμερα γυρνούσα αυτές τις δύο δεκαετίες πίσω, θα έπαιρνα τις ίδιες αποφάσεις ζωής ακόμα και αν ο Μίμης ήταν άλλα δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Δεν το είδα ποτέ ως εμπόδιο...».

Διαβάστε ακόμη: 16 διάσημοι που παντρεύτηκαν τις... κόρες τους! [photos]

Το ζευγάρι, που πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, δείπνησε στο Dames στη Γλυφάδα, ενώ στην παρέα του ήταν και ο φίλος του Μαυρίκιος Μαυρικίου.