Αλβάρο - Ωνάση: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού!

25.10.2016
Την πραγματική αιτία του ξαφνικού χωρισμού, την γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, αν και πολλά έχουν γραφτεί για τις απιστίες του Βραζιλιάνου Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο στο γάμο του με την χρυσή Ελληνίδα κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση.

Τα εξώφυλλα σκανδαλοθηρικών εντύπων γέμισαν με φήμες ότι ο Αλβάρο ήταν άπιστος στον γάμο τους, και η Αθηνά υπέφερε, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι τα όρια της ανορεξίας.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian» έρχεται να ρίξει ένα διαφορετικό φως στην υπόθεση του διαζυγίου, με τον ισχυρισμό ότι ήταν η ακόρεστη δίψα του Αλβάρο για τα χρήματα που διέλυσε τη σχέση του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, ο Ντόντα «φωτογραφίζεται» στο δημοσίευμα ως φιλόδοξος, άπληστος και αποφασισμένος να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που εκείνη αρνιόταν πεισματικά.

Την ίδια στιγμή που τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από το διαζύγιο εκείνος φωτογραφίζεται με χαμόγελα στα social media και πολλοί σχολιάζουν ότι δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του για τα εκατομμύρια που θα πάρει ως διατροφή-αποζημίωση διαζυγίου. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι είναι ερωτευμένος με την 36χρονη «Τζένιφερ Λόπεζ της Βραζιλίας», Κλαούντια Λέιτε.

Διαβάστε παρά το προγαμιαίο, πόσα εκατομμύρια διεκδικεί ο Αλβάρο:

O Αλβάρο, ενώ έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, διεκδικεί σχεδόν τη μισή περιουσία της μοναδικής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση. Σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 - δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου. Ωστόσο, εκείνος θα διεκδικήσει το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή σχεδόν τη μισή περιουσία της Αθηνάς.

Διαβάστε ακόμη: Προγαμιαία συμβόλαια διασήμων - διεκδικούν μέχρι και τα ενθέματα σιλικόνης! [photos]

Πηγή thetoc