Παντελίδης: Μία κατάθεση ανατρέπει τα πάντα - έρχεται η δικαίωση της μάνας;

10.06.2016
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, που ανατρέπουν τα πάντα έφερε στο φως της δημοσιότητας το δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία κατάθεση στην αστυνομία φέρνει τα πάνω κάτω και μάλλον λύνει και την απορία που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η μητέρα του τραγουδιστή και μιλούσε για... δικαίωση!


Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, στις 5 Ιουνίου η Αθηνά Παντελίδου δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα. Ένα τηλεφώνημα που έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην ψυχολογία της και που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.


Η γυναίκα που της τηλεφώνησε στη μητέρα του Παντελή, είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το τροχαίο, όπου υποστηρίζει ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου!


Η γυναίκα αυτή νοσηλευόταν την ίδια περίοδο με την 21χρονη κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συγγενικό πρόσωπο της Φρόσως να μιλά με κάποιο δικηγόρο και να του λέει ότι οδηγούσε η Φρόσω. Εκείνος να του ανταπαντά πως πρέπει να κάνει ότι δεν θυμάται μέχρι να συνέλθει και το άλλο κορίτσι από την Εντατική για να πουν τα ίδια στην κατάθεση τους.