Κόρη Λένι Κράβιτς: Ντρεπόμουν για τον πατέρα μου

10.03.2015
Το να έχεις διάσημους γονείς δεν είναι το ίδιο εκτιμηταίο σε όλες τις ηλικίες. Ιδού και η απόδειξη.

Η Ζόι Κράβιτς (Zoë Kravitz) είναι η μοναχοκόρη του Λένι Κράβιτς (Lenny Kravitz) και της Λίζα Μπονέ (Lisa Bonet) και παρά το ότι μεγάλωσε, στην ουσία, ινκόγκνιτο, σήμερα έχει ήδη χαράξει τον δικό της δρόμο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιλέιν Λίπγουορθ (Elaine Lipworth) της DailyMail, η 26χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια.

"Η μαμά μου δεν ήθελε να ξέρει ο κόσμος ποιος ήταν ο πατέρας μου και στο σχολείο γράφτηκα ως Ζόι Μουν. Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχε δημιουργήσει για εμένα", εξήγησε η νεαρή, τονίζοντας πόσο προστατευτική ήταν η μητέρα της, η οποία, έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της στο Cosby Show και στο πλευρό του Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert de Niro) στον "Δαιμονισμένο Άγγελο" του 1987.

Ιδού και μια φωτογραφία μαμάς και κόρης από πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δύο ετών, το 1990, αλλά και οι δύο φρόντισαν να της επιτρέψουν να καλλιεργήσει αυτό που αγαπούσε καθώς όπως λέει η ίδια "το είχα από μικρή το... μικρόβιο".

Όσο για τον διάσημο πατέρα της; Όσο και να τον αγαπά, υπήρξαν στιγμές στην εφηβεία της, που την έφερε σε δύσκολη θέση.

"Όταν όλοι οι άλλοι γονείς φορούσαν κοστούμι, εκείνος είχε κοτσίδες και φορούσε διχτυωτά πουκάμισα και δερμάτινα παντελόνια. Νόμιζα πως όλοι τον έβρισκαν παράξενο και προσπαθούσα να το σουλουπώσω προς τα... κάτω για τις σχολικές γιορτές", εξηγεί με χιούμορ η Ζόι, η οποία απολαμβάνει μια τέλεια σχέση τόσο με τους γονείς της όσο και με τον νυν σύζυγο της μαμάς της, Τζέισον Μόμοα (Jason Momoa), ή αλλιώς Καλ Ντρόγκο του "Game Of Thrones".

Ιδού και μια χαμογελαστή πόζα με σύσσωμη την ευρύτερη οικογένεια το 2010.