Παπαρίζου - Μαυρίδης: Ο μεγάλος συμβιβασμός για την περιουσία

02.03.2015
Έλενα Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδης έζησαν μαζί για πολλά χρόνια. Κι ενώ όλοι περιμέναμε η σχέση τους να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Τον χωρισμό τους διαδέχτηκε μία άγρια κόντρα, που είχε ως επίκεντρο το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν όσο ήταν ζευγάρι. Μάλιστα, η ιστορία έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, με κανέναν από τους δύο να μην κάνει πίσω.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το πρώην ζευγάρι προχώρησε τελικά στο μεγάλο συμβιβασμό! Έτσι, μετά από αντεγκλήσεις και διαμάχες, το στούντιο ηχογράφησης παρέμεινε στην Παπαρίζου, αλλά τα πανάκριβα μηχανήματα με το οποίο το είχαν εξοπλίσει, κατέληξαν στον Μαυρίδη. Με εξαίρεση κάποιων που αποδεδειγμένα είχαν αγοραστεί στο όνομα της τραγουδίστριας.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μοιρασιά δεν ικανοποίησε και τόσο την Έλενα, αλλά την δέχθηκε, αφού θέλει να «ξεμπλέξει» μια και καλή με το παρελθόν. Όσο για το πολυτελές σπίτι που είχαν αποκτήσει στη Βούλα, βγαίνει προς πώληση και οι δύο θα πάρουν εξ ημισείας τα χρήματα.