Η κρυφή ζωή των σουπερ ηρώων μέσα από ξεκαρδιστικές εικόνες [photos]

25.02.2015
Ο Ady Harjo είναι ερασιτέχνης φωτογράφος αλλά ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και να ασχοληθεί και λίγο πιο επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Η φαντασία του οργιάζει και στη σειρά του με την κρυφή ζωή των σουπερηρώων έφτιαξε ένα παράλληλο σύμπαν προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο Ady Harjo είναι ερασιτέχνης φωτογράφος αλλά ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και να ασχοληθεί και λίγο πιο επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Η φαντασία του οργιάζει και στη σειρά του με την κρυφή ζωή των σουπερηρώων, έφτιαξε ένα παράλληλο σύμπαν προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Οι Hulk, Batman, Spiderman, Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow, Catwoman, Joker, Wolverine οι οποίοι έχουν τη μορφή των κινηματογραφικών ηρώων, μας δείχνουν την καθημερινότητα τους μέσα από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα και σου δίνουν την εντύπωση πως όλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Απολαύστε τους ανάμεσα σε άλλα να πλένουν τις στολές τους στη σκάφη, να τρομάζουν από ένα μικρό ποντίκι, να βγάζουν selfies και να δέχονται μία guest επίσκεψη από τον Mr bean στις απίθανες εικόνες του Harjo που δε θες να τελειώσουν ποτέ.