Η Μπόμπι Κριστίνα άνοιξε τα μάτια της

12.02.2015
Επιτέλους μερικά καλά νέα για την τραγική κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) παραμένει σε τεχνητό κώμα από το περασμένο Σάββατο όταν και βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να επιλέξουν αυτό το είδος νοσηλείας καθώς η άτυχη 21χρονη δεν αντιδρούσε σε τίποτα όπως θα έπρεπε.

Την ώρα που η Μπόμπμι Κριστίνα παλεύει για τη ζωή της, η οικογένειά της γιόρτασε χθες (11/2/2015) τη "μαύρη" τρίτη επέτειο από τον θάνατο της διάσημης μητέρας της, η οποία είχε βρεθεί αναίσθήτη στην μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνες τις μέρες.

Και αφού οι συγγενείς της κοπέλας αναγκάστηκαν να εκδόσουν επίσημη ανακοίνωση διαψεύδοντας τα φρικτά σενάρια που τους ήθελαν να τραβούν την πρίζα ανήμερα της επετείου αυτής, έρχεται τώρα η θεία της, Λιόλα Μπράουν (Leolah Brown) να αποκαλύψει ότι "η Μπόμπι Κριστίνα πάει καλύτερα".

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τα πράγματα στην υπόθεση έχουν περιπλακεί καθώς ανεξήγητα τραύματα στο πρόσωπο της Μπόμπι Κριστίνα, καθώς και πληροφορίες για σχέση πάθους και βίας με τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) έχουν οδηγήσει την αστυνομία σε έρευνα για εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, εμείς κρατούμε το ευχάριστο. Η θεία της κοπέλας μίλησε στο UsaToday και υποστήριξε ότι "η Μπόμπι Κριστίνα άνοιξε τα μάτια της" μοιράζοντας ελπίδες στους δικούς της "και ιδιαίτερα στον πατέρα της που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση".

Όσο για τις κατηγορίες σχετικά με τον Γκόρντον; Η Λιόλα Μπράουν δηλώνει "110% σίγουρη ότι θα κριθεί ένοχος" και δεν έκρυψε πόσο θα το ευχαριστηθεί. Δεν τον έχει και σε μεγάλη υπόληψη τον νεαρό η οικογένεια, όπως φαίνεται...