Νέος έρωτας για τον Αλέξη Κούγια!

09.02.2015
Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό ο Αλέξης Κούγιας. Και μπορεί τελευταία να βλέπουμε τον γνωστό ποινικολόγο σε οικογενειακές βόλτες με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου

όμως, εκείνος σύμφωνα με δημοσίευμα της real life, ζει τον έρωτα και την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Χρυσάνθης. Μάλιστα, οι έξοδοι τους τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά τότε δεν έγιναν αντιληπτοί, αφού δεν υπήρχαν στο μαγαζί φωτογράφοι. Ωστόσο, στην επόμενη έξοδο τους στο Teatro ήταν εκεί ο φωτογραφικός φακός τους, απαθανατίζοντας τους σε τρυφερές στιγμές.

Μάλιστα, θαμώνας του μαγαζιού, αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι το ζευγάρι έφτασε στο κέντρο λίγο μετά τη μία. «Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τον κόσμο που ήταν στα γύρω τραπέζια. Δεν ήταν λίγες φορές που ο Αλέξης Κούγιας την αγκάλιαζε τρυφερά, με την κοπέλα κάποιες στιγμές να κάθεται στα πόδια του και να συνομιλούν» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο θαμώνας.

Βέβαια, το ζευγάρι δεν περιορίζεται μόνο σε βραδινές εξόδους. Έτσι, ο φακός τους απαθανάτισε για καφέ στη Γλυφάδα, αλλά και στο γήπεδο, όπου παρακολούθησαν παρέα τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Παναχαϊκής με τον Αραρναϊκό. Εξάλλου, ο Κούγιας είναι πρόεδρος της Παναχαϊκής.