Συγκλονίζουν τα λόγια του Μπόμπι Μπράουν: «Δεν μπορώ να τραβήξω την πρίζα... Ο Θεός θα σώσει το παιδί μου»

08.02.2015
Δραματικές ώρες περνά η οικογένεια της 21χρονης κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα: την ώρα που οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ο πατέρας της δηλώνει πως δεν έχει το κουράγιο να ζητήσει να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα και ζητά από τον Θεό να σώσει το παιδί του!

«Δεν μπορώ να τραβήξω την πρίζα… Ο Θεός θα σώσει το παιδί μου», φέρεται να είπε ο Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος περιμένει το δεύτερο παιδί από την δεύτερη σύζυγό του, όταν οι γιατροί του επεσήμαναν ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάτι περισσότερο για την κόρη του.

Η 21χρονη, που βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, το περασμένο Σάββατο, παραμένει σε κώμα και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Όλες αυτές τις μέρες η κατάστασή της είναι στάσιμη και οι εγκεφαλικές της λειτουργίες έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

«Οι πιθανότητες είναι εναντίον της, οι γιατροί δεν έχουν καμία ελπίδα ότι η κατάστασή της θα αλλάξει. Συνεχίστε να προσεύχεστε», έγραψε στα social media ο ξάδερφος της Μπόμπι Κριστίνα, ενώ μέλη της οικογένειας πηγαινοέρχονται στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, άλλο μέλος της οικογένειας διευκρίνισε πως δεν αποκλείεται ο Μπόμπι Μπράουν να αλλάξει γνώμη και να δώσει την έγκρισή του για να αποσυνδεθεί η 21χρονη από την μηχανική υποστήριξη, ενώ πλησιάζουν οι μέρες για την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο της μητέρας της, Γουίτνεϊ Χιούστον, που βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 μέσα στην μπανιέρα ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ, οι φήμες για το τι οδήγησε την νεαρή σε αυτή την κατάσταση δίνουν και παίρνουν, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για χρήση ναρκωτικών, κάτι που η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει. Άλλωστε, όπως πολλοί επισημαίνουν, τόσο η Γουίτνεϊ Χιούστον, όσο και ο Μπόμπι Μπράουν, έκαναν χρήση ουσιών, ακόμα και μπροστά στην κόρη τους!

ΠΗΓΗ: star.gr