Το πιπεράτο παρασκήνιο του αρραβώνα της Πηλιχού [που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό]

04.02.2015
«Το χάσαμε το κορμί πατριώτη» μονολογούν από χθες οι φανατικοί θαυμαστές της Ιωάννας Πηλιχού. Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω facebook τον αρραβώνα της με τον Μάκη Τσούφη.

Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ερωτευμένο και αγαπημένο, γεγονός που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο facebook.

Αυτή η ιστορία, όμως, έχει πολλές πιπεράτες λεπτομέρειες. Τις αλιεύσαμε από το THE TOC και σας τις παρουσιάζουμε όπως ακριβώς αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμά του: ο 31χρονος Μάκης Τσούφης, που επίσης λέγεται ότι ερωτεύτηκε την ηθοποιό κεραυνοβόλα, είναι παντρεμένος από τον Αύγουστο του 2011 με 34χρονη δικηγόρο. Στις 27 Αυγούστου το ζευγάρι έκανε στη Σίφνο έναν όμορφο, παραδοσιακό, λιτό γάμο.

Τα επόμενα χρόνια κύλησαν ήρεμα με τον Μάκη Τσούφη να ζει στα Νότια Προάστια με τη σύζυγό του και να έχουν ως στόχο να αποκτήσουν ένα παιδί. Τελικά, το παιδί ήρθε, αλλά έφυγε ο πατέρας!

Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους λένε ότι την ημέρα που η σύζυγός του, του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, εκείνος της ανακοίνωσε ότι είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα! Τα συναισθήματα και η ζωή της συζύγου του από εκείνη την ημέρα και ενώ ήταν αποφασισμένη να γίνει μητέρα με το παιδί του ανθρώπου που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε, δεν χρειάζεται να σχολιαστούν.

Ο Μάκης Τσούφης μετακόμισε εδώ και μήνες στο σπίτι της Ιωάννας Πηλιχού, ενώ μέχρι και τις τελευταίες μέρες δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου.