Δεν φαντάζεσαι τα ακροβατικά που κάνει ο κύριος Γκρέι

04.02.2015
10 μέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "50 αποχρώσεις του Γκρι" και ο πρωταγωνιστής του κάνει τα... δικά του.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αναμένεται η πρεμιέρα της κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ σέλερ "50 αποχρώσεις" και τo κλιπ μαζί με τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει προμηνύουν για μια πολύ "καυτή" ταινία αντάξια των προσδοκιών των απανταχού θαυμαστών των βιβλίων της Ε. Λ. Τζέιμς.

Ιδού το τρέιλερ για μια πρώτη γεύση.

Και ενώ η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson), κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) και του Ντον Τζονσον (Don Johnson) επιμένει ότι θα ήθελε να μη δουν οι δικοί της την ταινία -για ευνόητους λόγους- ο συμπρωταγωνιστής της, Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan) δείχνει πιο χαλαρός "παίζοντας" μάλιστα και στο Twitter.

Χωρίς να είναι τρελά φουσκωμένος στους μύες, ο 32χρονος ηθοποιός εμφανίζεται αρκούντως γυμνασμένος τόσο στην ταινία όσο και ιδιωτικά στα σόσιαλ μίντια.

Η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε μάλιστα στο Twitter του, προκαλεί τεράστια έκπληξη και θαυμασμό μαζί καθώς αυτό που κάνει με το σώμα του φαντάζει αδύνατο.

Μετά, όπως λέει ο ίδιος, έπεσε κάτω και έβαλε τα κλάματα από τον πόνο, όμως το κλικ βγήκε...