Βανδή - Ντέμης: Έτσι απαντούν στις φήμες χωρισμού (pic)

28.01.2015
Δεκαέξι χρόνια σχέσης (τα 12 ως παντρεμένοι) μετρούν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης και στα χρόνια αυτά το ζευγάρι δεν προλαβαίνει να μετρά τις φορές που δημοσιεύματα τους φέρνουν στα πρόθυρα χωρισμού.

Για του λόγου το αληθές, πρόσφατα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι περνά σοβαρή κρίση στο γάμο του, ενώ έχει αραιώσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι αποφεύγει να απαντά στις κακές γλώσσες με λόγια, αλλά με... πράξεις. Και μία από αυτές, είναι η πρόσφατη έξοδο τους σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας, όπου πήγαν για σούσι. Ο φακός του περιοδικού Hello, απαθανάτισε την Δέσποινα και το σύζυγό της σε τρυφερά ενσταντανέ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Ήρθαν μαζί, χωρίς τη συντροφιά κανενός φίλου αυτή τη φορά. Πραγματικά, έμοιαζαν σαν ένα ζευγάρι που ζει τις πρώτες μέρες ενός φλογερού έρωτα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι διανύουν την πιο όμορφη και ώριμη περίοδο της σχέσης τους» αποκαλύπτει στο περιοδικό άτομο που τους είδε από κοντά εκείνη τη βραδιά.