Μοντέλο XXL η κόρη του Ιππότη της Ασφάλτου! [photos]

28.01.2015
Η 22χρονη με το αγγελικό πρόσωπο είναι μοντέλο για ... μεγάλα νούμερα και η μικρότερη κόρη του Ντέιβιντ Χέιζελχοφ. Ο πατέρας της ως τηλεοπτικός ναυαγοσώστης στο Baywatch και ως σέξι Ιππότης της Ασφάλτου έχει συναναστραφεί με τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ. Ήρθε ο καιρός που η μικρότερη κόρη του έγινε μοντέλο και θα τη δει σε προκλητικές φωτογραφήσεις...

Η 22χρονη κόρη του Ντέιβιντ Χέιζελχοφ, Χέιλι Χέιζελχοφ, είναι μοντέλο για μεγάλα νούμερα και είναι γνωστή για την άνετη συμπεριφορά της αναφορικά με τις χυμώδεις... διαστάσεις της. Φημίζεται για την αυτοπεποίθησή της και αυτό το αποδεικνύει με τις πόζες της ως μοντέλο αλλά και με τα posts της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η νεαρή κατάξανθη καλλονή παραδέχτηκε πρόσφατα στο DailyMail.com ότι υπάρχουν μέρες που την πνίγουν οι ανασφάλειές της και παλεύει να δεχτεί το σώμα της και την ομορφιά της όπως ακριβώς είναι, χωρίς να κάνει συγκρίσεις με δίμετρα αδύνατα μοντέλα.

«Έχω κι εγώ κακές μέρες σωματικώς. Αλλά είναι εντάξει να υπάρχουν και αυτές. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή». Σε γενικές γραμμές όμως παραδέχεται ότι της αρέσει το σώμα της και αισθάνεται μεγάλη άνεση να ποζάρει μπροστά στο φακό!