Αποκάλυψη: Διάσημης σχεδιάστριας το συνολάκι της Κωνσταντοπούλου

28.01.2015
Από το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε κι έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, έχουν ακουστεί και γραφτεί τα μύρια όσα για το συνολάκι της Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το λαχανί παλτό με το φούξια παντελονάκι «έκλεψαν» αρνητικά κυρίως τις εντυπώσεις κι όλοι έχουν να λένε για την τολμηρή ενδυματολογική επιλογή της. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά το πήραν πιο πατριωτικά απ’ όλους και ξέσπασαν μέσα από την εκπομπή τους για την εμφάνιση της.

Ο παρουσιαστής θεώρησε ότι πρόκειται για ένα «φτηνιάρικο» παλτό και η Σκορδά μέχρι που δεν έβαλε το χέρι της στη φωτιά, λέγοντας ότι οι τηλεθεάτριες της δεν φορούν τέτοια ρούχα. Και να που αποδεικνύεται ότι η βουλευτής του Σύριζα τρόλαρε τους πάντες και για την ορκωμοσία προτίμησε ο, τι πιο «προχώ» στον κόσμο της μόδας. Και να είναι σίγουρος ο Λιάγκας ότι δεν είναι και ο, τι πιο… φθηνό, αφού πρόκειται για πρόταση γνωστού Οίκου μόδας του εξωτερικού!

Ο τολμηρός χρωματικός συνδυασμός αποτελεί πρόταση της διάσημης σχεδιάστριας, Diane Von Furstenburg. Μάλιστα, το σύνολο με μία μικρή απόκλιση στο παλτό, παρουσιάστηκε ακριβώς έτσι, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, για τη συλλογή της σχεδιάστριας τον χειμώνα του 2012.

Οπότε, στο εξής ας κατηγορήσουν την Κωνσταντοπούλου ότι είναι λίγο... παλιομοδίτισα, αλλά σίγουρα είναι fashion και καθόλου... φθηνή στο γούστο!