Ακρίτα: Έξαλλη με όσους κανιβαλίζουν τη Στανίση

07.01.2015
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Κατερίνας Στανίση με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου στις εκλογές της 25ης Γενάρη, στα social media γίνεται ο κακός χαμός.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να λοιδορήσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια, ενώ τα πικρόχολα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, μέσα στον κακό χαμό που γίνεται στο διαδίκτυο με την υποψηφιότητα της, η Στανίση βρήκε μία απρόσμενη σύμμαχο στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος με κείμενο της στο Facebook, υπερασπίστηκε με πάθος τη λαϊκή τραγουδίστρια.

"Για την Κατερίνα Στανίση: Γιατί αυτός ο κανιβαλισμός, ρε παιδιά; Δεν κρίνω το κόμμα που την στεγάζει - έτσι κι αλλιώς τυπικά θέτει υποψηφιότητα η γυναίκα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω. Έχουμε τόση ανοχή σε ορισμένα σιχάματα - τα οποία θα 'κοσμήσουν' και το προσεχές κοινοβούλιο στανταράκι! - και ξεσκίζουμε ποια; Μια απλή γυναίκα που από μικρή έφαγε τη ζωή της στους 'καπνούς και στα ξενύχτια'.
Δεν την γνωρίζω προσωπικά κι ούτε με λες φαν του ρεπερτορίου της. Είναι όμως μια χαμηλών τόνων σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Κι εγώ αυτό το σέβομαι.
Δεν θα βγει έτσι κι αλλιώς (κι ομολογώ δεν έχω πειστεί ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι).
Αλλά ας μην την ξεσκίζουμε, ρε παιδιά τη γυναίκα. Η Κατερίνα Στανίση τίμια δούλεψε. Ούτε έκλεψε, ούτε σκότωσε. Και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα με την προσωπική της ζωή.
Αν κάποιοι θεωρούν τους όρους 'λαϊκή τραγουδίστρια' και 'κυρία' ασύμβατους - να το κοιτάξουν γιατί αυτοί έχουν το πρόβλημα. Κι ας κοιτάξουν επίσης ποιούς - και με ποιον γνωμονα - ψηφίζουν αυτοί. Αυτό." έγραψε χαρακτηριστικά.