Λιβιεράτος: Ερωτευμένος με σέξι παρουσιάστρια;

04.12.2014
Πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι ζευγάρι με νεαρή δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού. Ο ίδιος είχε διαψεύσει τη «σχέση» υποστηρίζοντας ότι είναι μόνο φίλοι.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που χρέωναν στον τραγουδιστή «νέο έρωτα», αφού πριν έναν χρόνο περίπου δημοσιεύματα τον ήθελαν σε σχέση με συνεργάτιδά του. Κάτι, που τελικά αποδείχθηκε ότι απείχε πολύ από την πραγματικότητα.

Τώρα, μία τρυφερή πραγματικά φωτογραφία που δημοσίευσε η Άρτεμις Αστεριάδη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram ποζάροντας αγκαλιά με τον Λιβιράτο, «άναψε» φωτιές. Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή και τη σέξι παρουσιάστρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στους "Κηπουρούς του Μega”;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι φήμες θέλουν την καλλονή ως το νέο πρόσωπο στη ζωή του Λάμπη. Οι δυο τους, σου λέει, τελευταία έχουν έρθει πολύ κοντά και όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική! Μάλιστα, οι κοινές βραδινές τους εμφανίσεις ολοένα και πυκνώνουν και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει σε δημόσιες τρυφερές εκδηλώσεις.