Ο Ψινάκης κήρυξε πτώχευση!

16.10.2014
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, όπως είπε και ο Τρικούπης. Το πάρτι των 16 χρόνων που γινόταν στον Μαραθώνα τελείωσε και μου ήρθε εμένα ο λογαριασμός» ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Ψινάκη πριν κηρύξει πτώχευση στο δήμο Μαραθώνα.

Ο νέος δήμαρχος ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν έχασε το χιούμορ του και με το γνωστό του ύφος αποκάλυψε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο δήμος, ενώ γι ακόμη μία φορά τα «έχωσε» στην αντιπολίτευση.

«Στον Δήμο δεν υπάρχει φράγκο ούτε καν να πληρωθούν οι μισθοί των υπαλλήλων. Μπήκαμε σε ένα άδειο Δημαρχείο χωρίς να υπάρχει κανένα αρχείο, ακούγεται σαν τραγούδι...», είπε.

Και συνέχισε: «Να πιάσουμε τα νεκροταφεία...κούφια η ώρα γιατί είμαι και σε ηλικία... Εδώ το πάρτι και νεκρούς ανασταίνει το νεκροταφείο... Αυτοί νόμιζαν ότι θα κάθομαι και θα μαυρίζω στο σκάφος, δεν ήξεραν ότι ήρθα να δουλέψω. Είπαν ‘’άσε να σκάσει στην κουλή η βόμβα στα χέρια, να μάθουν να την ψηφίζουν. Κι έρχεται μετά η κουκλίτσα να κάνει αντιπολίτευση! Αυτή είναι η κατάσταση και δεν σας λέω πί@ες. Έχω βρει πολλές δυσκολίες αλλά χέ@@@κα, να ξέρουν ότι θα κάνω αυτό που ξεκίνησα, δεν πρόκειται να σταματήσω, μόνο αν με φάνε θα σταματήσω, ή αν με πάρει ο Θεός, που το έχει και…υπόψη του λόγω ηλικίας».