Γάμος & παιδί το καλοκαίρι για Πεν & Θερόν

23.07.2014
Ραγδαίες οι εξελίξεις για το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Ο έρωτας του Σον Πεν (Sean Penn) και της Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) μπορεί να μετρά τυπικά μόλις οκτώ μήνες, όμως οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από 18 χρόνια και η φιλία που έχουν χτίσει στο μεταξύ αποτελεί την πιο γερή βάση.

Αυτό υποστηρίζουν και οι πηγές του περιοδικού "Us Weekly", σύμφωνα με το οποίο το διάσημο ζεύγος ετοιμάζεται όχι μόνο να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά να υιοθετήσει από κοινού και ένα παιδάκι από τη νότια Αφρική, πατρίδα της Θερόν.

Ο 53χρονος Πεν έχει ήδη δυο παιδιά από τον γάμο του με τη Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright), την 23χρονη Ντίλαν (Dylan) και τον 20χρονο Χόπερ (Hopper), ενώ η 38χρονη Σαρλίζ τον υιοθετημένο 2 ετών Τζάκσον (Jackson), ο οποίος έχει ήδη αναπτύξει μία πολύ στενή σχέση με τον Σον.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήθελε ανέκαθεν κι άλλο παιδί και δεν μπορεί να σκεφτεί πιο ιδανικές συνθήκες παρά να το μεγαλώσει μαζί με τον αγαπημένο της.

Αν τελικά προκύψει γάμος, θα είναι ο τρίτος για τον Πεν, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος και με την Μαντόνα (Madonna) τη δεκαετία του '80 ενώ ο πρώτος για τη Θερόν, η οποία εκτός από τον μακροχρόνιο αρραβώνα της με τον Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend) δεν έχει άλλο… ιστορικό.