Πώς είπατε; Η Βικτόρια Μπέκαμ με γαλότσες;!

02.07.2014
Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας φωτογραφίζεται όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Την έχουμε συνηθίσει σε πολύ "γκράντε" πόζες τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) όμως να που μας ξαφνιάζει στην τελευταία φωτογράφιση που έκανε για τη βρετανική "Vogue". Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το τρίτο εξώφυλλο που κάνέι η Πος για το διάσημο έντυπο και είναι διπλό (δες το εναλλακτικό εξώφυλλο στο τέλος της είδησης).

Ο διάσημος φωτογράφος Πατρίκ Ντεμαρσελιέ (Patrick Demarchelier) "είδε" τη 40χρονη σταρ αγρότισσα. Της φόρεσε ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ και ένα ζευγάρι γαλότσες και την έβαλε να ποζάρει κατάκοπη -και καλά- έχοντας κόψει τα τριαντάφυλλα από τον κήπο της. Φυσικά "στην τρίχα" ακόμη και σε αυτή την κατάσταση (!) η Βικτόρια παραμένει 'θεά' και ποζάρει, όπως πάντα απο την ίδια, γνωστή πλευρά του προφίλ της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό πάντως, η κυρία Μπέκαμ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον αγαπημένο της Ντέβιντ (David) χωρίς τη διαρκή στήριξη του οποίου δεν θα είχε καταφέρει τίποτα, αλλά και την κολλητή της, Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) η οποία της σύστησε τη γυμνάστριά της, Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson) και άλλαξε η ζωή της. "Ξεκίνησα όταν ήμουν έγκυος στη Χάρπερ και είναι πολύ απαιτητικό", εξηγεί η Βικτόρια εξηγώντας πόσο απολαμβάνει το πρόγραμμα γυμναστικής της.