Ποια «επώνυμη» ρίχτηκε στον παντρεμένο Αϊβάζη;

13.06.2014
Σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε η Μαρία Κορινθίου και γι ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Και τούτη τη φορά η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνωστή κυρία της showbiz ρίχτηκε στον άντρα της, κάνοντας την ίδια έξαλλη.

«Συνέβη όταν δεν ήμουν παρούσα. Μου το είπε ο ίδιος. Προτιμώ να μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Είμαστε σε ένα χώρο που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης δημιουργήσαμε συνειδητά οικογένεια. Δεν αποκτήσαμε ένα παιδί απλώς για να πούμε ότι το κάναμε και αυτό», δηλώνει η ηθοποιός.

Και παραδέχεται ότι... βγάζει νύχια, όταν την πέφτουν στο σύζυγο, ενώ πολλές φορές έχει τύχει να φλερτάρουν τον Αϊβάζη μπροστά στα μάτια της. Ούτε ο Μπραντ Πιτ τέτοιο σουξέ!

«Σε μια πρόσφατη έξοδο μας, ενώ βρισκόμουν συνέχεια δίπλα στον Γιάννη, μια γυναίκα εμφανώς τον φλέρταρε με το βλέμμα της. Τής έκανα σαφές με το ύφος μου ότι είχα καταλάβει τι συνέβαινε και ότι να σταματήσει να “παίζει" τόσο απροκάλυπτα. Απαιτώ να με σέβονται, όπως ακριβώς σέβομαι και εγώ πάντα τους άλλους. Όσα χρόνια είμαστε μαζί με τον Γιάννη, αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη. Με εξοργίζει να μην υπολογίζουν ότι ένας άνθρωπος συνοδεύεται!».

Στο τέλος, η Κορινθίου υποστήριξε ότι πολλοί είναι εκείνοι που… θέλουν να τους χωρίσουν! «Αυτό θέλουν οι γυναίκες που τους αρέσει ο Γιάννης, όπως αντιστοίχως και οι άντρες στους οποίους αρέσω εγώ. Είναι απλά τα πράγματα. Το γεγονός ότι δεν υπολογίζουν πως είμαστε παντρεμένοι με θυμώνει αφάνταστα», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ