Δες τη Λόπεζ να το κουνάει στην έναρξη του Μουντιάλ

13.06.2014
Αυτή η έναρξη Μουντιάλ, η χτεσινή ντε, είχε μπόλικη σάμπα, μπόλικο χρώμα και μια Τζένιφερ Λόπεζ ντυμένη- γδυμένη με σμαραγδί κορμάκι- κόλαση να κουνιέται λες και ήταν βέρα βραζιλιάνα.

H 44χρονη ερμήνευσε το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ "We Are One"παρέα με τον Pitbull και τη βραζιλιάνα Claudia Leitte σε μια σκηνή έκπληξη που θύμιζε την Υδρόγειο κι άνοιγε σαν λουλούδι.

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η JLo έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και σέξι, παρά το χωρισμό της με τον 27χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ.

Μετά το εντυπωσιακό κορμάκι και το κούνημα των γλουτών επί σκηνής, η Λόπεζ φόρεσε κίτρινο μίνι φόρεμα και παρακολούθησε τον αγώνα Βραζιλίας- Κροατίας από τις κερκίδες.

Όλος ο κόσμος θαύμασε την Τζένιφερ, η οποία δύο μέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την μη συμμετοχή της στην έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου παοδοσφαίρου. Ήταν εκείνες οι ημέρες που ο Κάσπερ μάζευε τα πράγματά του από την βίλα της Τζένιφερ μετά από 2,5 χρόνια σχέσης.

Λίγες ώρες αργότερα, η Τζένιφερ άλλαξε γνώμη και τελικά την είδαμε στο Σάο Πάολο να χορεύει πιο σέξι από ποτέ.

Κάσπερ και Λόπεζ εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στις 20 Μαΐου. Η Λόπεζ μέσω του λογαριασμού της στο Twiiter αρνήθηκε το φλερτ με νέο χορευτή που ακούει στο όνομα Maksim Chmerkovskiy.

Κα. Π