6 μηνών έγκυος και δεν πήρε... χαμπάρι η Κέιτι

07.05.2014
Το πέμπτο (!) της παιδί περιμένει η Κέιτι Πράις, όμως, όπως αποκαλύπτει η ίδια, άργησε πολύ να το καταλάβει…

Η ημιδιάσημη (!) ιδιαιτέρως στη Βρετανία Κέιτι Πράις (Katie Price) –κάποτε γνωστή και ως Τζόρνταν (Jordan)- το έκανε το θαύμα της. Είναι έγκυος, λέει, και μάλιστα στο πέμπτο της παιδί, αλλά δεν το κατάλαβε παρά τώρα που είναι στον έκτο μήνα.

Και φυσικά "φούλαρε" το Twitter από φωτογραφίες της με μαγιό για να δείξει το "φουσκωματάκι" στην κοιλιά της.

Η 35χρονη πλαστική μελαχρινή είναι παντρεμένη με τον 27χρονο χτίστη και στρίπερ (!) Κίραν Χέιλερ (Kieran Hayler), του οποίου το παιδί –τέταρτο για εκείνη- γέννησε μόλις τον περασμένο Αύγουστο.

Μάλιστα η ίδια παραδέχτηκε ότι τον λυπάται λίγο τον καημενούλη γιατί από τότε που παντρεύτηκαν μόνο έγκυο την έχει δει… Εκείνον δεν δείχνει να τον πειράζει πάντως και την τρέλανε στα φιλιά την καλή του στο Κάμπο Βέρντε όπου... λιάζονται αυτό τον καιρό!

Όσο για την Κέιτι, η οποία εκτός από τον 9 μηνών Τζετ έχει άλλα τρία παιδιά, τον 12χρονο Χάρβεϊ από τη σχέση της με τον αθλητή Ντουάιτ Γιορκ (Dwight Yorke), τον 9χρονο Τζούνιορ και την 7χρονη Πρινσές από τον γάμο της με τον Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) το είπε και το ξεκαθάρισε. "Ας γεννηθεί καλά και αυτό το παιδάκι και μετά θα κάνω 5 χρόνια διάλειμμα μέχρι τα 40 που θα πάω για το έκτο". Με το καλό, λοιπόν…