Τον Σεπτέμβρη παντρεύεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ

07.05.2014
Γάμος εξπρές για τον διάσημο γόη του κινηματογράφου που δεν πρόλαβε να αρραβωνιαστεί και προγραμματίζει τα… κουφέτα.

Αν οι τελευταίες φήμες επαληθευτούν τότε ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα "βάλει τα γυαλιά" –και μάλιστα για τα καλά- τόσο στον κολλητό του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όσο και στην πρώην σύζυγο εκείνου, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) οι οποίοι τον λιβανίζουν χρόνια τον γάμο με τους έτερα ήμισύ τους, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αντίστοιχα.

Ο 53χρονος ηθοποιός μπορεί να είχε μακροχρόνιες σχέσεις με γυναικάρες όπως η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) και η Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kiebler) όμως καμία από αυτές δεν παντρεύτηκε.

Τυχαίο; Ε, όχι βέβαια. Γιατί ο Τζορτζ δεν είναι αντίθετος με τον γάμο ως ιδέα. Εξάλλου υπήρξε παντρεμένος στο μακρινό παρελθόν. Τις εν λόγω κυρίες, για κάποιον λόγο, δεν ήθελε να παντρευτεί. (Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις επί Ελιζαμπέτα -αριστερά- και Στέισι -δεξιά- εποχές)



Και πριν από μερικούς μήνες γνώρισε την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin), η οποία προφανώς είναι η γυναίκα της ζωής του.

Ο Κλούνεϊ πολιόρκησε την 36χρονη λιβανέζα μεγαλοδικηγόρο, η οποία στην αρχή του έκανε τη δύσκολη του γόη σταρ, και τελικά την κατάφερε. Μέχρι που της πρόσφερε και το μονόπετρο πριν από λίγες μέρες και η σχέση επισημοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν.

Τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν τη σχέση να περνά στο επόμενο επίπεδο πολύ γρήγορα.

"Ο Τζορτζ θέλει να παντρευτεί την Αμάλ στην επέτειο της γνωριμίας τους,
οπότε ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη", μεταφέρουν πηγές της MailOnline τονίζοντας ταυτόχρονα ότι για να μπορέσει να "βγάλει έξω" την Αλαμουντίν ο Κλούνεϊ χρειάστηκε να πάρει την άδεια των γονιών της!

Η παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο στις οικογένειες του Λιβάνου, και ο "νέος" όφειλε να γνωρίσει πρώτα τους γονείς της "κοπέλας" και να πάρει τη έγκρισή τους, ακόμη και για τις πρώτες εξόδους. Για να μη μιλήσουμε για τον γάμο πια…

Έστω! Φαίνεται ότι ο διάσημος ηθοποιός έκανε καλή εντύπωση (!) στον Ραμζί και την Μπράνια Αλαμουντίν και τελικά δέχτηκαν (!) να γίνουν τα μελλοντικά πεθερικά του. Άντε… η ώρα η καλή!