Ξέσπασμα Ρέμου για το "ντου" της αστυνομίας

06.05.2014
Πρόσωπο των ημερών είναι ο Αντώνης Ρέμος και αφορμή είναι και πάλι μία επαγγελματική του εμφάνιση.

Μετά τη συναυλία του στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι, όπου γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, ο αοιδός πρωταγωνιστεί again σε μία «θερμή» συναυλία. Ο Ρέμος, όπως όλοι ξέρουμε, τραγούδησε στα εγκαίνια μεγάλο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Χαλκιδική, αλλά τη βραδιά έκοψε απότομα κι... επεισοδιακά η επέμβαση της αστυνομίας, μετά από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ο Ρέμος με την εμφάνιση των οργάνων δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του, με σπόντες και «καρφιά» για την αστυνομία. Και όχι, ο εκνευρισμός του αοιδού δεν του έχει περάσει και ξεσπάει στην τηλεοπτική κάμερα για τα όσα συνέβησαν στη Χαλκιδική.

«Ένιωσα ντροπή σαν Έλληνας! Θέλουμε να λέμε ότι ο τουρισμός είναι το μόνο που έχει απομείνει όρθιο σε αυτή τη χώρα και κάνουμε βλακείες», δήλωσε ο Ρέμος. \

Και συνέχισε: «Το θεώρησα τόσο μεγάλη χαζομάρα που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάνουμε τέτοιες βλακείες! Οι αστυνομικοί θέλησαν να τηρήσουν το νόμο κατά γράμμα, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου γίνονται αίσχη! Αυτό που έγινε θεωρώ πως ήταν αδικαιολόγητο και πάρα πολύ άσχημο σαν εικόνα για την τουριστική περίοδο που ξεκινά».

Για να ολοκληρώσει: «Δεν είχα πρόβλημα να σταματήσω να τραγουδάω. Αυτό που με πειράζει είναι το “γιατί”. Γιατί να συμβαίνουν στη χώρα μου, που αγαπάω και λατρεύω, αυτά τα πράγματα, την ώρα που όλοι κάνουμε μια προσπάθεια να σταθεί όρθιος αυτός ο τόπος. Θεωρώ ότι ήταν εγκληματικό και λυπάμαι πάρα πάρα πολύ».

Πηγή: Μελέτησε το