Ντεπ: Τον "ξέκανε" η μικρή και πήρε... μπαστούνι

06.05.2014
Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού και της αρραβωνιαστικιάς του συζητήθηκε πολύ.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) ζει τον μεγάλο γεροντοέρωτα –ας μας επιτραπεί η έκφραση- στο πλευρό της κατά 22χρόνια νεότερης αγαπημένης του, Άμπερ Χερντ (Amber Heard), η οποία παρεμπιπτόντως δέχτηκε ήδη να γίνει γυναίκα του.

Η 28χρονη ηθοποιός –που ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία της και προς το άλλο φύλλο- γνώρισε τον αειθαλή σταρ στα γυρίσματα της ταινίας "The Rum Diaries" όπου οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν.

Τότε, ο 50χρονος Τζόνι ήταν ακόμη "δεσμευμένος" με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis), αλλά η σχέση αυτή έληξε και τα υπόλοιπα είναι απλή ιστορία.

Χθες, το διάσημο ζεύγος περπάτησε στο κόκκινο χαλί του λαμπερού Met Gala στη Νέα Υόρκη και όλοι στάθηκαν να καλοκοιτάξουν το μπαστούνι με την ασημένια λαβή που κρατούσε στο χέρι του εκείνος.

Όμως, τελικά, το μπαστούνι δεν ήταν για να στηρίζεται ο Ντεπ. Ήταν απλώς το τέλειο αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο 50s λουκ που είχε επιλέξει για την εμφάνιση αυτή ο σταρ.

Με το απαραίτητο κοστούμι, το γιλεκάκι, τις λευκές γκέτες και τα όλα του, ο Τζόνι ήταν λες και βγήκε από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ενώ η εντυπωσιακή αρραβωνιαστικιά του πόζαρε περιχαρής δίπλα του δροσερή και πανέμορφη.

Για να δεις τις πιο καλοντυμένες της λαμπερής βραδιάς κάνε κλικ εδώ