Διαζύγιο -και άσχημο- για τη Μαράια Κάρεϊ

06.05.2014
Τόσες φωτογραφίες, τόσες δηλώσεις και εκδηλώσεις αγάπης αλλά φαίνεται τελικά ότι ο γάμος της 44χρονης ντίβας μόνο ρόδινος δεν είναι…

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008 και έχουν ανανεώσει τους όρκους τους άπειρες φορές μέχρι τώρα, ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά, τα 3χρονα δίδυμα Μονρό και Μορόκαν.

Μέχρι πρότινος, το διάσημο ζευγάρι δεν έχανε ευκαιρία να ποζάρει μέσα στη γλύκα και τις αγκαλιές ενώ ο ένας κόμπαζε διαρκώς για τη σχέση του με τον άλλο.

Φαίνεται, όμως, ότι όλα αυτά άλλαξαν τώρα τελευταία –και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο 33χρονος κύριος Κάρεϊ (όπως τον αποκαλούν πολλοί) κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο "White People Party Music".

Πηγή του περιοδικού "ΟΚ!" υποστηρίζει ότι η 44χρονη ντίβα είναι έτοιμη να τον "στείλει" τον σύζυγο, αλλά φοβάται μήπως και εκείνος βάλει χέρι στην περιουσία της που φτάνει τα $515 εκατομμύρια.

"Έχουν βέβαια προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά αν ο Νικ αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του, τότε η Μαράια σίγουρα θα θελήσει να βρει τρόπο να του το κλείσει", υποστηρίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα σχόλια του Κάνον σχετικά με την πρώην του, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που έκαναν την Κάρεϊ… φουρνέλο.

"Η Μαράια είχε μια κρίση και κατηγόρησε τον Νικ ότι είναι απών και κακός σύζυγος, ανώριμος και μπερμπάντης", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι το ζευγάρι είναι τόσο "χάλια" μεταξύ τους που ούτε καν γιόρτασαν -όπως συνηθίζουν- την έκτη επέτειο γάμου τους την περασμένη εβδομάδα, αν και πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι επίσημα η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όσο για τους εορτασμούς; Αντίθετα από άλλες χρονιές, φέτος η Μαράια αρκέστηκε να ποστάρει στο Instagram την οικογενειακή φωτογραφία που βλέπετε στη αρχή του θέματος με ευχές για τα γενέθλια των παιδιών και την επέτειο των γονιών. Έτσι απλά... Αναμένουμε εξελίξεις...