Πλασκασοβίτης: Η σοκαριστική εξομολόγηση για τη ζωή του

05.05.2014
Καλεσμένος στο Πρω1νο ήταν ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο οποίος προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ακούγοντας όσα πέρασε ο νεαρός ηθοποιός έπαθε σοκ και δεν έκρυψε την έκπληξη της. Ο Πλασκασοβίτης σε προηγούμενη συνέντευξη του είχε παραδεχτεί ότι στο σχολείο είχε πέσει θύμα μπούλινγκ και το πρωί της Δευτέρας (5/5) μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία.


«Κατέβαινα τα σκαλιά, πάρε την καρπαζιά! Δεν πήγαινα να το πω μη τυχόν και μου συμβούν χειρότερα», εξομολογήθηκε. Και συνέχισε: «Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι με είχαν ξεγυμνώσει στην πέμπτη δημοτικού και με είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών! Πήρα τα ρούχα κι έφυγα. Το θυμάμαι τώρα και είναι περίεργο. Δεν το έχω ξεχάσει».

Ωστόσο, ακόμη πιο σοκαριστική ήταν η επόμενη αποκάλυψη που έκανε για τον πατέρα του.

«Όταν ήμουν τρίτη δημοτικού είχα δεχθεί ένα τηλεφώνημα στο σχολείο. Μια συνάδελφος της μαμάς μου από την τράπεζα -ανακαλύψαμε στην πορεία ότι δεν ήταν στα καλά της- μου είπε ότι έχει σχέση με τον πατέρα μου κι έπαθα τεράστιο σοκ. Τότε ξεκίνησα να τραυλίζω» αποκάλυψε.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια τραύλιζε, ενώ σταμάτησε να συμβαίνει αυτό όταν έφυγε οριστικά από την Κέρκυρα και ήρθε να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα!