Ρόμπερτς: φαρμάκι τα λόγια της νεκρής αδελφής!

11.02.2014
Τελικά φαίνεται ότι οι σχέσεις της Νάνσι Μόουτς που πέθανε την Κυριακή με τη διάσημη αδελφή της, ήταν πολύ χειρότερες από όσο πίστευε κανείς.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια, πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών –χωρίς όμως να έχουμε ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τα ακριβή αίτια το θανάτου.

Οι δύο αδελφές είχαν την ίδια μαμά και η Νάνσι ήταν 13 ετών όταν η Τζούλια έκανε τεράστια επιτυχία με το "Pretty Woman".

Αν κρίνει όμως κανείς από τα τελευταία ποσταρίσματα της 37χρονης Μόουτς στο Twitter, θα δει πως όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με την αδελφή της, αλλά την κατηγορεί κιόλας –όπως και όλη την οικογένειά της- ότι την είχε εγκαταλείψει.

"Η 'αδελφή' μου είπε ότι με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της δεν χρειάζεται άλλη αγάπη. Έτσι για να ξέρετε όλοι, 'η λατρεμένη της Αμερικής είναι μια ΣΚ**Α'", τιτίβισε πριν από τρεις εβδομάδες η Νάνσι, για να ακολουθήσει μια σειρά από πολύ θυμωμένα μηνύματα προς την Τζούλια αλλά και την οικογένειά της γενικότερα.

"Θέλει κανείς να θαυμάζει κάποιον τόσο σκληρό; Δεν είναι καν καλή ηθοποιός. Είσαι ευχαριστημένη που με γάμ**ες;", έγραφε λίγες μέρες μετά η Νάνσι για να το "μαζέψει λίγο" ως εξής: "Πρέπει να παραδεχτώ ότι το παρατράβηξα. Όμως, δεν υπήρξα ποτέ πιο θυμωμένη στη ζωή μου. Συνήθως είμαι εύκολη και ήρεμη".

"Νιώθω ευλογημένη παρά το ότι είμαι άρρωστη. Νιώθω ευγνώμων που έχω την οικογένεια της αγάπης μου γιατί η δική μου με έχει εγκαταλείψει", τιτίβισε η Νάνσι, αλλά δεν σταμάτησε εδώ.

"Ει, Είσαι ικανοποιημένη που με γαμ**ες ή όχι ακόμη; Θα το ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ αυτό που έρχεται. Και για την δική σου ενημέρωση –είσαι ένα απαίσιο, γεμάτο μίσος, αξιολύπητο ανθρωπάριο", έγραψε η Μόουτς, προφανώς αναφερόμενη στην αδελφή της, προμηνύοντας το… κακό. "Πρέπει να είμαι ευγνώμων και να συγχωρώ. Όμως, γαμώ το, αυτό είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να το κάνεις μερικές φορές".
Πολλές φορές στα τιτιβίσματά της η εμφανώς ταλαιπωρημένη ψυχολογικά γυναίκα αναφερόταν στην προσπάθειά της να βρει δύναμη και να "μείνει στη ζωή"

Το τελευταίο τουιτ της Νάνσι ήταν το Σάββατο, μία μέρα πριν ο αρραβωνιαστικός της τη βρει νεκρή μέσα στην μπανιέρα και ήταν ένα χαρούμενο σχόλιο για μια τηλεοπτική σειρά που παρακολουθούσε.

Παλιότερες πληροφορίες ήθελαν την Ρόμπερτς να μην καλοβλέπει τον Τζον Ντίλμπεκ (John Dilbeck) με τον οποίο η Νάνσι επρόκειτο να παντρευτεί στις 17 Μαΐου θεωρώντας ότι "είναι ένας λεχρίτης που θέλει να ξεζουμίσει την αδελφή της" –αν και δεν είχε και καμία περιουσία εκείνη.

Μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξη η Μόουτς είχε παραδεχτεί πόσο δύσκολο ήταν να μεγαλώνει στη σκιά της διάσημης αδελφής της, η οποία όμως της φερόταν και πολύ άσχημα.

Η Τζούλια –σύμφωνα πάντα με την αδικοχαμένη Νάνσι- την κορόιδευε για το βάρος της και την απέτρεπε από το να κυνηγήσει τα όνειρά της για μια καριέρα στο Χόλιγουντ.

Πάντως, και ενώ η 46χρονη σταρ δεν έχει μιλήσει επίσημα για το θέμα, η αλήθεια είναι ότι δεν παραβρέθηκε στο εορταστικό γεύμα που δόθηκε προς τιμήν όλων των υποψηφίων για τα φετινά βραβεία Όσκαρ που δόθηκε το σαββατοκύριακο. Κύκλοι κοντά στην βραβευμένη ηθοποιό αναφέρουν ότι είναι "απαρηγόρητη" από τον χαμό της αδελφής της.

Η Νάνσι, που εργάστηκε ως παραγωγός στην τηλεοπτική σειρά "Glee" και η Τζούλια Ρόμπερτς είχαν την ίδια μητέρα, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει ακόμη δύο αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της, τους επίσης ηθοποιούς Έρικ και Λίζα Ρόμπερτς.