Άνιστον: τι έκανε πέντε ώρες στο κομμωτήριο;!

04.02.2014
Η διάσημη ηθοποιός με το σήμα κατατεθέν κούρεμα, πριν από λίγους μήνες έκοψε τα μαλλιά της. Φτάνει όμως... Τέρμα τα ψέματα.

Σοκ είχε προκαλέσει η απόφαση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) να κουρέψει τα μαλλιά της, που όμως ήταν αναγκαστική, καθώς κάποια ισιωτική θεραπεία που έκανε, τα κατέστρεψε...

Φαίνεται, όμως, ότι η 44χρονη σταρ δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με το είδωλό της στον καθρέφτη και αποφάσισε να επιστρέψει στα γνωστά και αγαπημένα.

Άσε που, σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnLine, η Τζένιφερ είχε φρικάρει με τα μαλλιά αυτά γιατί ένιωθε ότι τη μεγάλωναν. Οπότε; Βουρ στο κομμωτήριο. Και συγκεκριμένα στον επί χρόνια στυλίστα της, Κρις ΜακΜίλαν.

Πέντε (!) ώρες λέγεται ότι κάθισε στην καρέκλα του κομμωτή η Άνιστον μέχρι να περάσει εξτένσιον σε όλα τα μαλλιά και να επιστρέψει στο παλιό γνωστό λουκ της.

Χαλάλι, μεταφέρουν φίλοι της σταρ, συμπληρώνοντας ότι τώρα η Τζεν θα ηρεμήσει.

Δεν είναι καλή μέρα για τις σταρ και τα μαλλιά τους, πάντως, σήμερα. Εκτός από την Τζένιφερ Άνιστον, και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έχει μετανιώσει για την αλλαγή που έκανε στο μαλλί της.