Σκάνδαλο: Ο πατριός Καρντάσιαν γίνεται... γυναίκα!

04.02.2014
Προκαλεί ποικίλα σχόλια με τις τελευταίες αποφάσεις του ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) που αμφισβητούν ακόμη και το φύλο του.

Σάλος έχει προκληθεί από τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τον πρώην σύζυγο της μαμάς των Καρντάσιαν (Kardashian), Κρις (Kris) να βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου!

(Στη φωτογραφία επάνω, το διάσημο ζεύγος πριν από πολλά χρόνια, σε μια φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η Κόρτνεϊ (Kourtney) στο Instagram της).

Ο 63χρονος Ολυμπιονίκης ξεπέρασε πρόσφατα τον καρκίνο που του είχε διαγνωστεί στο δέρμα και όπως είχε ο ίδιος προαναγγείλει μπήκε ξανά στο χειρουργείο πριν από λίγες μέρες για να μικρύνει (!) το μήλο του Αδάμ του.

Ναι, ναι, καλά καταλάβατε. Το σημείο στον λαιμό, σήμα κατατεθέν των... αγοριών. Ε, ο Μπρους δεν το θέλει πια...

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον Τζένερ την ώρα που βγαίνει από την κλινική είναι άκρως ανησυχητικές για την αδυναμία που εκείνος δείχνει, αλλά και για την πιο συνολική εικόνα του προσώπου του.

Τα χαρακτηριστικά του έγιναν πολύ πιο λεπτά ύστερα από δεκάδες αισθητικές επεμβάσεις και τα μαλλιά του μάκρυναν. Δες εδώ για του λόγου το αληθές.

Τη φωτιά έρχονται να φουντώσουν φήμες που θέλουν τον Τζένερ να έχει επιλέξει και όνομα με το οποίο θέλει να τον αποκαλούν στη νέα του ζωή: Μπριζίτ!

Ο Μπρους Τζένερ, λέγεται ότι θαυμάζει απεριόριστα την Μπριζίτ Μπαρντό, εξ ου και η επιλογή του ονόματος.

Σύμφωνα με τον National Enquirer, ο Μπρους θέλει στην καινούρια του ζωή, εκτός από το να είναι γυναίκα, να κόψει τελείως τους δεσμούς με τις Καρντάσιαν και ό,τι έχει να κάνει με αυτές.

"Τέρμα τα 'Κ' στη ζωή μου", φέρεται να έχει δηλώσει με πάθος ο Τζένερ και να ψάχνει άλλα γράμματα στο αλφάβητο της ζωής του. Για να δούμε... Πραγματικά η εξέλιξη αυτής της ιστορίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.