Η Λίλη επιστρέφει & μιλά για τις φήμες χωρισμού

31.01.2014
Πριν λίγο καιρό οργίαζαν οι φήμες ότι η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης χωρίζουν.

Το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα μιλούσε για σοβαρή κρίση στο γάμο του ζευγαριού, ενώ κάποια υποστήριζαν ότι το μοντέλο μέχρι που έφυγε από το σπίτι τους. Αλλά η φημολογία πήρε τέλος, όταν Λίλη και Ζαγοράκης αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα, στέλνοντας εξώδικό. Και στην ιστορία αυτή αλλά και στις φήμες αν χωρίζει απαντά η ίδια η Λίλη, που σύντομα επιστρέφει τηλεοπτικά με δική της εκπομπή στο Μακεδονία TV.

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», λέει η ίδια. Όμως, τονίζει ότι είναι ερωτευμένη με τον άντρα της. «Είμαι ερωτευμένη με τον άνδρα μου», δηλώνει και παραδέχεται ότι υπάρχει ζήλια με μέτρο και από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο, παραδέχεται ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στα οκτώ χρόνια που είναι μαζί με τον Ζαγοράκη. «Η πιο δύσκολη στιγμή σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου μας ήταν την εποχή που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε άλλους καθημερινούς ρυθμούς. Η παρουσία η δική μου και των παιδιών βοήθησε πάρα πολύ ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά» λέει.

Συνέντευξη: περιοδικό Ok!