Παπαδάκης: μεσολαβητής ανάμεσα σε Μενεγάκη-Λάτσιο;

30.01.2014
Ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του σήμερα το πρωί και καθώς διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έπεσε πάνω στο δημοσίευμα που μιλά για τον δικαστικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Γιάννης Λάτσιος εναντίον της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια όπως διαβάσαμε στο star αρνείται να πληρώσει τα 1.600.000 ευρώ που της ζητά με αγωγή του και κάπως έτσι οι δύο τους βρίσκονται σε διαμάχη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν, επειδή γνωρίζει και τους δύο τους κάλεσε να τα βρουν: «Παιδιά να τα βρείτε! Φίλοι μου και οι δυο τώρα… Και η Ελένη και ο Γιάννης» σχολίασε on air ο παρουσιαστής.

Το όλο θέμα είναι πως ο Λάτσιος με αγωγή ζητά από το Λενιώ 1.600.000 ευρώ, υποστηρίζοντας σε αυτήν ότι όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, εκείνος πλήρωνε για όλα τα έξοδα του σπιτιού, των τριών παιδιών και της κατασκευής του ακινήτου στην περιοχή των Μελισσίων, όπου μένει σήμερα η Ελένη με τα παιδιά τους.

Υποστηρίζει ακόμη ότι η πρώην σύζυγος τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, έβαζε τα λεφτά που κέρδιζε στην άκρη, με αποτέλεσμα να αυγατίσει την περιουσία της και δυο και τρεις φορές παραπάνω. Από την πρώτη στιγμή, η Μενεγάκη ξεκαθάρισε ότι δεν θα του δώσει ούτε ένα ευρώ και σύμφωνα με το περιοδικό You, η Ελένη απάντησε στην αγωγή του Λάτσιου με αγωγή. Τώρα το τι θα γίνει δεν το ξέρουμε το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Παπαδάκης την προσπάθεια του την έκανε.