Αποκάλυψη: Ο Χιου Γκραντ έχει και τρίτο (!) παιδί

29.01.2014
Κοίτα να δεις που τώρα στα γεράματα θα μας προκύψει πολύτεκνος ο διάσημος ηθοποιός.

Ορκισμένος εργένης και "παίκτης" γενικότερα, ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) έκανε την έκπληξη πριν από δύο χρόνια όταν ανακοίνωσε επίσημα ότι έγινε μπαμπάς της μικρής Ταμπίθα από την κινέζα μοντέλα Ντίνγκλαν Χονκγκ (Tinglan Hong).

Και αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη, δηλαδή, γιατί έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί του, ο Φίλιξ Τσανγκ (Felix Chang). Από την ίδια μαμά.

Τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει και ένα τρίτο τέκνο του 53χρονου ηθοποιού που μάλιστα γεννήθηκε με λίγες μέρες διαφορά από τον γιο του! Αγοράκι και αυτό, καρπό του έρωτα του Γκραντ με τη σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό Ανα Ελίζαμπεθ Έμπερστιν (Anna Elisabet Eberstein).

Όπως προκύπτει από τα… μαθηματικά, οι δύο γυναίκες ήταν έγκυες ακριβώς την ίδια περίοδο ενώ δεν είναι γνωστό αν γνώριζαν η μία την ύπαρξη της άλλης, τότε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν ο Χιου Γκραντ κατονομάστηκε ως ο πατέρας του παιδιού στο πιστοποιητικό γέννησης τον Δεκέμβριο του 2013, όταν επανεκδόθηκε.

"Ο Χιου στηρίζει την Άνα από την αρχή. Ζει σε ένα πολύ άνετο διαμέρισμα στο δυτικό Λονδίνο και ξέρει πως για ό,τι χρειαστεί, ο Χιου θα είναι δίπλα της", αποκάλυψαν οι πηγές της εφημερίδας, όμως ο ίδιος ο σταρ δεν έχει μιλήσει επίσημα γι' αυτό ακόμη. Αναμένουμε…