Σιένα Μίλερ: Ήμουν αφελής και το πλήρωσα

29.01.2014
Η όμορφη ηθοποιός κάνει τον απολογισμό της και μιλά ειλικρινά –μεταξύ άλλων- για λάθος επιλογές και συμπεριφορές.

Αυτές τις μέρες, το όνομα της Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) ακούγεται ξανά και ξανά γιατί ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Τζουντ Λο (Jude Law) παραδέχτηκε ότι γνώριζε ότι εκείνη τον είχε απατήσει με τον Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig).

Τώρα, η 32χρονη ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη και σέξι για το ανδρικό περιοδικό "Esquire" γυρίζοντας πίσω στον χρόνο και στις επιλογές της.

Η Σιένα Μίλερ παραδέχεται ότι δεν ήταν έτοιμη για την "εκτόξευσή" της στη δόξα μετά την ταινία "Layer Cake" –όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Κρεγκ- ούτε και τη χειρίστηκε σωστά.

"Ήμουν πραγματικά αφελής, νομίζω. Ήμουν νέα, 21ός. Σε καμία περίπτωση άσπιλη και αθώα, όμως είχα πίστη στην καλοσύνη όλου του κόσμου. Ήμουν πολύ ανοιχτή και αυτό με οδήγησε σε ένα σωρό καταστάσεις που τελικά γύρισαν μπούμερανγκ", υποστηρίζει η Σιένα προσθέτοντας ότι ενώ στα επαγγελματικά της ήταν τύπος και υπογραμμός στα προσωπικά της δεν συνέβαινε το ίδιο και της κόστισε τελικά.

Αυτό τον καιρό η Σιένα επέστρεψε στα κινηματογραφικά, ύστερα από τρία χρόνια αποχής και στα προσωπικά της ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge) και της ενάμιση έτους κορούλας τους, Μάρλοου.