Δες την πριγκίπισσα Κέιτ 11 χρονών στο... σανίδι!

27.01.2014
Η δούκισσα της Κέιμπριτζ υπήρξε ηθοποιός στα σχολικά της χρόνια και μάλιστα πολύ καλή.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η Mail On Line δείχνει την Κέιτ (Kate), όταν ήταν ακόμη Μίντλετον (Middleton), να ερμηνεύει τον θρυλικό ρόλο της Ελάιζα Ντουλίτλ (Eliza Doolittle) στο θεατρικό έργο "Ωραία μου Κυρία" (My Fair Lady).

Η Κέιτ ήταν τότε 11 ετών, μαθήτρια του σχολείου του Αγ. Ανδρέα (St Andrew’s School) και λέγεται πως ενώ δυσκολεύτηκε πολύ να "χαλάσει" την προφορά της στην "παρακατιανή" διάλεκτο κόκνεϊ ως όφειλε ο ρόλος, δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να ερμηνεύσει την "Κυρία" στο τέλος της ταινίας.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί δείτε αποσπάσματα από την εν λόγω σχολική παράσταση και στο δεύτερο θυμηθείτε τις ανεπανάληπτες ερμηνείες των Όντρεϊ Χέπμπροντ (Audrey Hepbourn) και Ρεξ Χάρισον (Rex Harrison) στη θρυλική κινηματογραφική μεταφορά του έργου το 1964.

Για την ιστορία, στη θεατρική παραγωγή του σχολείου της Κέιτ, τον ρόλο του Φρέντι Έινσφορντ-Χιλ (Freddy Eynsford-Hill) ο οποίος πολιορκούσε –εις μάτην τελικά- την Ελάιζα παίχτηκε από τον τότε συμμαθητή της και φημολογούμενο ως πρώτο της έρωτα, Άντριου Αλεξάντερ (Andrew Alexander). Ο Αλεξάντερ συνέχισε την πορεία στο σανίδι και σήμερα εμφανίζεται στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Ντάουτον Άμπεϊ" στον ρόλο του σερ Τζον Μπούλοκ.