Υιός Μαντόνα: συνοδός και στυλίστας ετών 8

27.01.2014
Στη χθεσινή εκδήλωση για τα βραβεία Γκράμι, η βασίλισσα της ποπ είχε έναν πολύ ξεχωριστό συνοδό, ο οποίος την έντυσε κιόλας.

Τον 8χρονο γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda) είχε στο πλευρό της η Μαντόνα (Madonna) στο κόκκινο χαλί των δημοφιλών μουσικών βραβείων και οι δυο τους πόζαραν όλο στυλ και ύφος ντυμένοι με ασορτί μαύρα κοστούμια και καπέλα.

Μιλώντας στον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) του E! λίγο αργότερα, η 55χρονη σταρ αποκάλυψε ότι ήταν ο νεαρός που την είχε ντύσει εκείνη τη μέρα διαλέγοντας και για τους δύο Ραλφ Λόρεν. "Εκείνος ήθελε να με ντύσει έτσι και ξήεγώ υπάκουσα", εγησε χαλαρή η Ματζ η οποία μίλησε και τα χρυσά σιδεράκια που είχε βάλει για ακόμη μια φορά στο δόντια της.

"Εξοργίζουν τον κόσμο κάθε φορά που τα φοράω και γι' αυτό το κάνω", εξήγησε παιχνιδιάρικα η Μαντόνα ενώ ο Ντέιβιντ αποκάλυψε ότι η μαμά του υποσχέθηκε ότι θα του πάρει και εκείνου μια αντίστοιχη μασέλα, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη χρόνο…

Για την ιστορία, η Μαντόνα υιοθέτησε τον Ντέιβιντ το 2006, όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι.