Βίσση: Η άγνωστη πρόταση στη Βανδή

22.01.2014
Το μάθαμε και αυτό: Η Άννα Βίσση πριν λίγα χρόνια είχε κάνει πρόταση συνεργασίας στη Δέσποινα Βανδή! Ω ναι.

Και τη συγκλονιστική τούτη αποκάλυψη της άγνωστης πρότασης την έκαναν στη Μεσημεριανή Μελέτη δίνοντας μπόλικο παρασκήνιο για το λόγο που «ναυάγησε» το deal. Και μάλιστα μία περίοδο που οι δύο γυναίκες ήταν στα χάι τους επαγγελματικά.

Ήταν την εποχή που η Βίσση συνεργάστηκε με επιτυχία με την Καίτη Γαρμπή και η Βανδή με επίσης μεγάλη επιτυχία «κρεμιόταν» από τους πολυέλαιους του REX. Τότε που στη συνείδηση του κόσμου ήταν οι μεγάλες «οχτρές», η... Βουγιουκλάκη και Καρέζη του τραγουδιού. Κι, όμως, η Βίσση με το Νίκο Καρβέλα πρότειναν στο περιβάλλον της Βανδή να συνεργαστούν, στο REX μάλιστα.

Κι εκείνη ενθουσιάστηκε, σου λέει, με την πρόταση και πέταξε τη σκούφια της, ενώ και η «απόλυτη» ενθουσιάστηκε με τον ενθουσιασμό της Δέσποινας. Κι εκεί που το deal έμοιαζε σιγουράκι, ήρθε ένας όρος να ανατρέψει το σκηνικό. Σύμφωνα με τον Θέμη Μάλλη της Μελέτη, η Βίσση πρότεινε στη συνάδελφο της να πουν ένα ντουέτο που θα έγραφε ο Καρβέλας μοναχά για εκείνες.

Αλλά η Βανδή τότε είχε μία μεγάλη δέσμευση... ήτο η μούσα του Φοίβου και συνεργαζόταν αποκλειστικά με εκείνον. Και τη δέσμευση αυτή της εταιρείας δεν γινόταν να την αθετήσει. Κι έτσι η συνεργασία ναυάγησε, αλλά σου λέει, δεν αποκλείεται να τη δούμε κάποια στιγμή... Μπορεί και σύντομα!