Αλληλούια: Ο Πάτινσον άρχισε να... πλένεται!

22.01.2014
Γνωστός για την όχι και τόσο καλή του σχέση με την υγιεινή, ο διάσημος ηθοποιός "είδε το φως το… καθαρό"!

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) υπήρξε "βρωμιάρης" και δεν είχε ντραπεί να το παραδεχτεί και ο ίδιος ανοιχτά.

Φαίνεται όμως ότι μια πρόσφατη επαγγελματική του συνεργασία τον έκανε να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του ως προς την καθαριότητα.

Πρόσφατα ο 27χρονος σταρ έγινε το πρόσωπο του αρώματος Dior Homme Eau, και όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Wall Street Journal, "αυτή η εμπειρία του άλλαξε τη ζωή".

"Μέχρι πρότινος ήμουν ο τύπος του απλά βουρτσίζω τα δόντια μου και κάνω ένα ντουζάκι. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια αν είναι λόγω της συνεργασίας μου με τον Dior ή απλά επειδή μεγαλώνω, αλλά άρχισα την ενυδάτωση", παραδέχτηκε ο Ρομπ τονίζοντας ότι πρόκειται για μια βαθύτατη αλλαγή στη ζωή του.

Εμείς, απλά να εκφράσουμε την ευχή του να έχει πει κάποιος στον Πάτινσον -γιατί από μόνος του δεν φαίνεται να το "έχει" το ζήτημα- ότι η ενυδάτωση προϋποθέτει πλύσιμο!

Για την ιστορία, το 2009 είχαν οργιάσει οι φήμες που προέρχονταν από τα γυρίσματα του Twilight και ήθελαν τον Πάτινσον να είχε να λουστεί 6 εβδομάδες με αποτέλεσμα να "σκυλοβρωμάει".

Φήμες βέβαια που ο Ρομπ επιβεβαίωσε κιόλας, υποστηρίζοντας ότι δεν βρίσκει το νόημα στο να λούζεται –ή να πλένεται γενικώς, ή να καθαρίζει το σπίτι του… Άστο… Τουλάχιστον φαίνεται πώς κάτι αρχίζει να αλλάζει, έστω και αργά!

Στο βίντεο που ακολουθεί δες τη διαφήμιση του Ρομπ για τον Dior!