Η JLo μιλά για τον γάμο με τον Κάσπερ

15.01.2014
Με τρία διαζύγια ήδη στο ενεργητικό της, η διάσημη τραγουδίστρια απαντά σε ερωτήσεις για το ενδεχόμενο τέταρτο στεφάνι!

Αυτό τον καιρό, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) προωθεί την 13η σεζόν του American Idol στο οποίο είναι κριτής και, όπως είναι φυσικό, οι ερωτήσεις στράφηκαν και στο προσωπικό.

Ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε αν σκέφτεται να παντρευτεί για τέταρτη φορά αλλά η απάντηση που πήρε, μόνο συγκεκριμένη δεν ήταν.

"Δεν ξέρω. Θα δούμε. Δεν ξέρω", απάντησε η 44χρονη σταρ διστακτικά για το μέλλον της σχέσης της με τον 26χρονο χορευτή αγαπημένο της τα τελευταία δύο χρόνια, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

"Ξέρετε, πάντα πίστευα σε αυτό τον θεσμό. Και ακόμη πιστεύω, αλλά είναι δύσκολο. Τα πήρα τα ρίσκα μου, αλλά την ίδια στιγμή πιστεύω στην αγάπη και πιστεύω ότι αυτό είναι το βασικό ζήτημα", βιάστηκε να συμπληρώσει η Τζεν η οποία δεν φαίνεται να έχει διάθεση να ξανατυθεί νυφούλα.

Για την ιστορία, η Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον χορευτή Οτζάνι Νόα (Ojani Noa) από το 1997 μέχρι το 1998 και με τον Κρις Τζαντ (Cris Judd) από το 2001 ως το 2003. Έφτασε στο παρά πέντε με τον Μπεν Άφλεκ (Ben Afleck) και το 2004 παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) με τον οποίο έκανε και τα δίδυμα παιδιά της, Μαξ και Εμ. Το διαζύγιό τους ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.