Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο και η... σύζυγος!

14.01.2014
Τη χρυσή μπάλα κέρδισε ο διάσημος ποδοσφαιριστής και μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Εκτός από τις Χρυσές Σφαίρες, είχαμε και την απονομή της Χρυσής Μπάλας αυτές τις μέρες, σε μια τελετή όπου βραβεύτηκαν οι καλύτεροι των γηπέδων.

Φέτος, για το πιο υψηλό ποδοσφαιρικό τρόπαιο κονταροχτυπήθηκαν οι καλύτεροι των καλύτερων: Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν ο νικητής τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, ο Φρανκ Ριμπερί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε από το 2009 να κρατήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η συγκίνηση του Πορτογάλου άσσου της Ρεάλ Μαδρίτης τον ξεπέρασε. Ο 28χρονος Ρονάλντο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του παρασύροντας και τους δικούς του ανθρώπους. Η μητέρα του, η αδελφή του και η αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), η οποία και τον φίλησε μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, τον άκουγαν με μάτια βουρκωμένα.

Στο βάθρο, μαζί με τον Κριστιάνο ανέβηκε και ο γιος του ενώ στον λόγο που μετα βίας ολοκλήρωσε ο διάσημος αθλητής, ευχαρίστησε με σεβασμό τους πάντες, ακόμη και τη… σύζυγό του. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Έτσι αποκάλεσε την καλλονή σύντροφό του και μάλιστα δημοσίως. Μήπως κάτι είχε να μας πει; Ή μήπως αυτή ήταν μια έμμεση πρόταση γάμου της οποίες μάρτυρες υπήρξαμε όλοι; Θα φανεί. Προς το παρόν τα "συγχαρητήρια" επί του επαγγελματικού αρκούν.

Ζωή Κίττα