Ο γιος της Γουίνσλετ ακούει στο όνομα... Αρκούδος!

23.12.2013
Πάνω που λέγαμε πως η Κιμ Καρντάσιαν με την κόρη της Νορθ θα κέρδισε τον τίτλο του πιο περίεργου ονόματος για το 2013, στην στροφή τον τίτλο έκλεψε η Κέιτ Γούνσλετ (Kate Winslet).

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας ''The Sun'', η 38χρονη βρετανίδα ηθοποιός, που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί στις αρχές του μήνα, αποφάσισε να ονομάσει τον γιο της ''Bear'', δηλαδή Αρκούδο!

Η Γούνσλετ είναι τρισευτυχισμένη με την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς της ενώ και σύζυγός της Νεντ Ροκεντρολ ή Νεντ Αμπελ Σμιθ όπως είναι το πραγματικό του όνομα (Ned RocknRoll - Ned Αbel Smith) δηλώνει ξετρελαμένος.

Εν το μεταξύ και πάλι σύμφωνα με τη Sun, ο μικρός πήρε το επώνυμο της μαμάς του με επιλογή αλλαγής από μεριάς του άπαξ και ενηλικιωθεί. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο παιδιά της Κέιτ που πήραν το επώνυμο του πατέρα τους το καθένα, ο μικρός Αρκούδος, πήρε το επώνυμο της μαμάς του.

Η ίδια, είχε τονίσει πως δεν επιθυμούσε ούτε για τον εαυτό της, την αλλαγή του επωνύμου της μετά το τρίτο στεφάνι:

''Δεν θα άλλαζα το επώνυμό μου σε Rocknroll'' τόνισε στην εφημερίδα '' The Telegraph'' και συμπλήρωσε:

''Μου αρέσει το επώνυμο Γουίνσλετ και επειδή είμαστε τρία κορίτσια στην οικογένεια κι έχουμε έναν αδερφό μόνο που ακόμα δεν έχει δικά του παιδιά, θα ήθελα να συνεχιστεί το επώνυμό μας''.

Η Κέιτ έχει δύο παιδιά από τους προηγούμενους δύο γάμους της, την 13χρονη Μία Χάνεϊ από το γάμο με τον Jim Threapleton και το 10χρονο Joe Alfie πό το γάμο με το σκηνοθέτη Sam Mendes.

Η 13χρονη Μία Χάνεϊ δηλαδή μελένια, θα πρέπει να μην πλησιάζει και πολύ τον αδερφούλη της... Αρκούδο!

Κ.Π